راهنمای تمیز کردن
تمیز نگه داشتن آشپزخانه و وسایل آن به دلایل بهداشتی اهمیت زیادی دارد زیرا بیماری های زیادی از طریق وسایل موجود در
· ابتدا هود را خاموش کنید. با مواد شوینده خارج و داخل هود را تمیز کنید.
·
· پنجره فی را که چربی به خود می گیرد در آب ولرم حاوی مواد از بین برنده چربی خیس کنید تا چربی ها پاک شود یا این که با کمک برس هر ۲ طرف آن را بشویید و قبل از اتصال مجدد کاملا خشک کنید.همچنین ،یک دستمال آغشته به نفت هم به سادگی میتواند هرگونه رد چربی را از بین ببرد.
· فیلترهای فعال زغالی که قابل شست و شو نیست باید عوض شود. زغال با کثیف شدن اثر خود را از دست می دهد بنابراین هر سال و اگر زیاد پخت و پز می کنید، هر چند ماه این فیلترها را تعویض کنید. فیلترهای متالیک را میتوانید به آسانی در ماشین ظرفشویی بشویید.
· برای تمیز کردن هودهایی از جنس فهای اکسیدنشدنی هم میتوانید از موم عسل استفاده کنید.
· کثیفی را که روی پره های فن جمع شده است، با مواد شوینده تمیز کنید.